Plushovenier.nl

Bomen Kappen

Home  >>  Bomen Kappen  >>  Bomen Kappen

Bomen Kappen

On januari 10, 2016, Posted by , In Bomen Kappen, With Reacties staat uit voor Bomen Kappen

Heeft u hulp nodig bij het bomen kappen? Laat uw boom door mij kappen!

Bomen rooien

Sinds ik bezig ben met tuinonderhoud heb ik me steeds meer gespecialiseerd in het kappen van bomen. Het volgen van diverse groenopleidingen en boomverzorgings opleidingen is daarom ook een must. Door deze opleidingen ben ik in staat om zelfs op de lastigste plekken uw boom te kappen. Daarvoor maak ik gebruik van klimmateriaal.

Op lastige plekken bomen rooien?

Op de meest lastigste plekken heb ik al bomen gekapt. Het is mij nooit te moeilijk. Bomen tussen huizen, overhangende bomen boven een schuur of een kas. Niet elke boom kun je zomaar kappen. Dit vraagt dan ook om een andere aanpak. Het liefst gebruik ik klim- en afvang technieken maar ik maak ook gebruik van hoogwerkers en hijskranen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de situatie. Geen klus is mij te moeilijk het is juist een uitdaging. Mocht het toch misgaan dan ben ik verzekerd. Gelukkig is het nog nooit misgegaan.

Moet ik een vergunning hebben voor bomen kappen?

Ja, over het algemeen heeft u een kapvergunning nodig om bomen te kappen. Het is echter afhankelijk van de voor u geldende plaatselijke verordening of u een kapvergunning nodig heeft. Door te kijken op omgevingsloket.nl  kunt u zien wat er voor u van toepassing is. Op deze site van de overheid kunt u een menu doorlopen en deze geeft u precies aan wat er in uw gemeente van toepassing is. Mocht het u niet lukken dan kijk ik graag even voor u wat de geldende regels zijn voor het kappen van een boom bij u in de gemeente.

Wat gebeurt er met het hout?

Daar beslist u zelf over, de mogelijkheden zijn:Takken versnipperen

  • open haard hout zagen – voor de winter
  • versnipperen – voor een tuinpad
  • afvoeren – dan bent u er in één keer vanaf

U blijft er in ieder geval niet mee zitten.

Wat kost dat nou een boom kappen?

De kosten zijn helemaal afhankelijk van de situatie. Een jonge boom is een stuk makkelijker te kappen dan een oude boom van 150 jaar oud. Sommige bomen staan ook op lastige plekken zoals in de achtertuin van een woonwijk. Dit is uiteraard geen probleem, maar ik moet dan voorzichtig te werk gaan en dat kost wat meer tijd. Voordat ik begin, kom ik wel altijd eerst kijken. Dan nemen we de zaken door en u weet met wie u zaken doet. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte op maat.

Tijd om die bomen te kappen?

Neem dan snel hier contact op!

Geen klus te groot voor uw Plushovenier

 

Summary
Article Name
Bomen Kappen
Description
Sinds ik bezig ben met tuinonderhoud heb ik me steeds meer gespecialiseerd in het kappen van bomen.
Author
Comments are closed.
 
Translate »
%d bloggers liken dit: